De fietsverzekering voor bedrijven, en alles loopt wieltjes

Leeft het ook al binnen uw bedrijf: de fiets in plaats van de auto? Steeds meer medewerkers kiezen voor de bedrijfsfiets. Een gezonde en duurzame keuze. Ook fiscaal biedt de bedrijfsfiets alleen maar voordelen. Eigenlijk hoort zo’n fiets bij uw vloot, en die wil u net zoals een voertuig efficiënt verzekeren. Maak kennis met onze formules voor fietsverzekering.

Fietsverzekering en fietsbijstand voor bedrijfsfietsen: geen nice to have, een must

Uw bedrijfsfietsen goed verzekerd

We bieden verschillende formules, afhankelijk van uw noden en dit voor alle soorten fietsen. Van een elektrische fiets tot een mountainbike of racefiets. Let wel op: de aankoopprijs moet minimaal 500 euro en maximaal 10.000 euro incl. btw bedragen. De fiets mag bovendien maximum 2 jaar oud zijn, te rekenen vanaf datum van de aankoopfactuur.

Wat denkt u bijvoorbeeld van de omniumverzekering voor uw bedrijfsfiets(en)? Een unieke formule op basis van overeengekomen waarde bij totaal verlies of diefstal. Deze verzekering biedt een wereldwijde dekking!

Uw waarborgen
De waarborgen bij de fietsverzekering zijn afzonderlijk af te sluiten. We adviseren u graag:

  • Burgerlijke aansprakelijkheid
  • Fietsomnium (diefstal, materiële schade, technische en mechanische bijstand)
  • Persoonlijke ongevallen
  • Individuele ongevallen
  • Rechtsbijstand

Ook fietsbijstand
Dankzij een verzekeringspolis tegen diefstal en beschadiging hebt u binnen de kortste keren een andere fiets. Bovendien laten we u en uw medewerkers bij pech onderweg niet in de kou staan. Ook aan bijstand (België) is gedacht. We zorgen ervoor dat uw fiets hersteld wordt en dat u steeds veilig en wel weer thuiskomt.

Onderneem en leef gerust

Met Kantoor Verhoeven houden uw verzekeraars de pas met uw plannen.
Zo kunt u zich 100% bezighouden met uw zaak, zonder u zorgen te maken over onvoorziene hindernissen.